Vi er alltid på jakt etter nye og spennende talenter. I denne artikkelen går vi innom de viktigste tingene vi ser etter når vi skal vurdere en ny artist. Skulle du lure på noe, kan du alltid ta kontakt med oss her.

Lag en oversiktlig demopakke

Demopakke

Vi ber alltid om demoer fra nye potensielle artister, noe som er avgjørende for hvordan vi oppfatter deg som musiker. Jo mer ryddig, jo bedre førsteinntrykk får vi av deg som både privatperson og produsent/vokalist/låtskriver. Demoene skal vise deg fra din aller beste side, og gjerne litt bredde innen forskjellige sjangre, så vi får sett mest mulig av deg som produsent/vokalist.

Du trenger ikke nødvendigvis å være et musikalsk talent!

Hvordan bli signert hos LåtEksperten AS?

Som artist/produsent er musikken og dens kvalitet det desidert viktigste. Vår jobb er å utvikle, rådgive og veilede våre artister, og da er det viktig at vi hører enten et talent i musikkproduksjonen eller et iver etter å lære mer. Du trenger ikke å være verken utdannet eller gått på noen musikkskole for å kunne bli artist, men det lønner seg å ha noe kunnskap innenfor fagfeltet. Etter å ha snakket med flere av våre egne og eksterne artister har vi samlet kommet frem til at den beste måten å utvikle seg selv på er ved å se på videoer fra YouTube. Her vil du finne nærmest alt du måtte lure på, og husk at det som virker veldig vanskelig ofte er enklere enn man tror.

Send deretter inn informasjon om deg selv og musikken din og demoer til post@laateksperten.no, og vi tar kontakt innen kort tid!