Teamet bak LåtEksperten

Didrik Villanger
DAGLIG LEDER & ARTISTMANAGER
didrik@laateksperten.no

Igor Draskovic
PARTNER & SALGSDIREKTØR
igor@laateksperten.no

Marek Krysiak 
PARTNER & EVENTDIREKTØR
marek@laateksperten.no

Rodrigo Flores Hidalgo
PARTNER & MARKEDSDIREKTØR 
rodrigo@laateksperten.no

Historien bak LåtEksperten

LåtEksperten ble startet av Didrik Villanger i april 2020, som i sin egen russetid følte russen manglet et sted å lete etter den rette russemusikken. Grunnet koronapandemien ble landstreffene avlyst, og 19-åringen brukte dermed tiden på å legge grunnsteinen for et selskap med visjonen om å være en trygg tredjepart mellom russegrupper og produsenter med en bred og talentfull artistportefølje.

Høsten 2020 ble LåtEksperten stiftet som et aksjeselskap og arbeidet fortsatte intenst med å bygge opp et navn på russemarkedet. Som en av selskapets første artister valgte Kill Teddy å gi selskapet full tillit, noe som resulterte i en vellykket lansering og over 200 000 streams på kun 2 måneder. Julen 2020 gikk LåtEksperten AS inn i et langvarig samarbeid med suksessfulle Redbuss AS, moderselskapet til Russebussmarked, Dugnadsmarked og Darkline.

I løpet av 2021 har selskapet vokst betraktelig. Med nye artister ombord, låter som har gjort stor suksess og økt etterspørsel av russelåter blir tiden fremover meget spennende å ta del i.

Vi setter utrolig stor pris på både ris og ros, det lærer vi av! Husk også å følge oss på Instagram for ukentlige oppdateringer, konkurranser og mye annet moro.